Odaberi jezik
hrvatski
Hrvatski
English
Restoran Komin Dubrovnik Dubrovnik restorani restoran Komin Restoran Komin Dubrovnik nudi Restoran  Babin Kuku Dubrovnik Parking kontakt
   RESTAURANT KOMIN
Iva Dulcica 136, Dubrovnik

Rezervacije:


Tel: 020 437-134, 780-6605
Mob: 098 345-777, 098 345-777
Fax: 020 437-134Radno vrijeme: od 12:00 - 23:00 h

info@restaurant-komin.com

:: Uživajte u ugodnom ambijentu restorana Komin DubrovnikPoštovani, bez obzira živite li u Dubrovniku ili ste posjetitelji, preporučamo Vam da svakako posjetite restoran Komin, specifičnog interijera dubrovačkog kraja s prekrasnim taracama u hladu mediteranskog raslinja. Bogata gastronomska ponuda tradicionalne kao i internacionalne kuhinje samo je jedan od razloga za posjet rastauranta Komin.

Poznati smo kao restoran dugogodišnje tradicije, kvalitete ponude i usluge, a veliki broj naših stalnih gostiju samo je pokazatelj predanog rada kao i naprestanog ulaganja u ugostiteljstvo.
Pozivamo Vas da kušate tipičnu dalmatinsku kuhinju i druga jela s naše bogate trpeze. Uživajte u hladovini tarace uz birana vina iz naše ponude.
Naš ugostiteljski kapaciteti sastoje se od tri cjeline tako da u tradicionalnom djelu restorana možemo ugostiti do 50 osoba, u klasičnom djelu restorana do 80 osoba dok tarace su namjenjene za 200 gostiju..: Uz Vas smo i u trenutcima koji ne blijede

Pozivamo Vas da se zabavite i opustite uz birana jela i dobru kapljicu. Bez obzira što je povod ugodnom druženju, svadba, godišnjica braka, krizma ili prezentacija rado ćemo Vam pomoći u organizaciji te Vašim uzvanicima ostaviti najbolje dojmove.

Slobodno nas kontaktirajte! Očekujemo Vas s veseljem.
:: O nama
Poduzeće Novi Komin u vlasništvu obitelj Vrtiprah već dugi niz godina uspiješno se bavi ugostiteljstvom a poznato je kao kuća tradicionalne ponude vrlo specifičnog dubrovačkog ambijenta u koji rado navraćaju svi koji su bar jednom bili naši gosti.
Primamo kreditne kartice!
naslovna | o restaurantu | ponuda | lokacija | parking | kontakt