Odaberi jezik
hrvatski
Hrvatski
English
Restoran Komin Dubrovnik Dubrovnik restorani restoran Komin Restoran Komin Dubrovnik nudi Restoran  Babin Kuku Dubrovnik Parking kontakt
   RESTAURANT KOMIN
Iva Dulcica 136, Dubrovnik

Rezervacije:


Tel: 020 437-134, 780-6605
Mob: 098 345-777, 098 345-777
Fax: 020 437-134

Radno Vrijeme 12 - 24

info@restaurant-komin.com

:: Uivajte u ugodnom ambijentu restorana Komin DubrovnikPotovani, bez obzira ivite li u Dubrovniku ili ste posjetitelji, preporuamo Vam da svakako posjetite restoran Komin, specifinog interijera dubrovakog kraja s prekrasnim taracama u hladu mediteranskog raslinja. Bogata gastronomska ponuda tradicionalne kao i internacionalne kuhinje samo je jedan od razloga za posjet rastauranta Komin.

Poznati smo kao restoran dugogodinje tradicije, kvalitete ponude i usluge, a veliki broj naih stalnih gostiju samo je pokazatelj predanog rada kao i naprestanog ulaganja u ugostiteljstvo.
Pozivamo Vas da kuate tipinu dalmatinsku kuhinju i druga jela s nae bogate trpeze. Uivajte u hladovini tarace uz birana vina iz nae ponude.
Na ugostiteljski kapaciteti sastoje se od tri cjeline tako da u tradicionalnom djelu restorana moemo ugostiti do 50 osoba, u klasinom djelu restorana do 80 osoba dok tarace su namjenjene za 200 gostiju..: Uz Vas smo i u trenutcima koji ne blijede

Pozivamo Vas da se zabavite i opustite uz birana jela i dobru kapljicu. Bez obzira to je povod ugodnom druenju, svadba, godinjica braka, krizma ili prezentacija rado emo Vam pomoi u organizaciji te Vaim uzvanicima ostaviti najbolje dojmove.

Slobodno nas kontaktirajte! Oekujemo Vas s veseljem.
:: O nama
Poduzee Novi Komin u vlasnitvu obitelj Vrtiprah ve dugi niz godina uspijeno se bavi ugostiteljstvom a poznato je kao kua tradicionalne ponude vrlo specifinog dubrovakog ambijenta u koji rado navraaju svi koji su bar jednom bili nai gosti.
Primamo kreditne kartice!
naslovna | o restaurantu | ponuda | lokacija | parking | kontakt