Odaberi jezik
hrvatski
Hrvatski
English
Restoran Komin Dubrovnik Dubrovnik restorani restoran Komin Restoran Komin Dubrovnik nudi Restoran  Babin Kuku Dubrovnik Parking kontakt
   RESTAURANT KOMIN
Iva Dulčića 136, Dubrovnik

Rezervacije:


Tel: 020 435-636, 448-613
Mob: 098 345-777
Fax: 020 437-134

Radno Vrijeme 12 - 24

info@restaurant-komin.com

.: Restaurant Komin nalazi se u centru turističkog dijela Dubrovnika


Dubrovnik je grad posebne kulturne i povijesne važnosti, grad iznimne ljepote koji neprestano privlači mnogobrojne turiste. Sam dolazak u Dubrovnik ne znaći i upoznati grad. Monoge istinske ljepote kriju se u tradiciji, gastonomiji, ljubaznosti i gostoprimstvu. Kako je i sam grad građen kamen po kamen tako i ovi sitni detalji samo su dio prekrasnog mozaika koji se zove Dubrovnik.
Restaurant Komin nalazi se da poluotoku Lapadu, turističkom djelu Dubrovnika, okružen hotelima, parkovima i šetnicama uz more. Autobusna stanica javnog gradskog prevoza udaljena je svega 100 m. dok poznati hoteli Dubrovnik President, Argosy, Tirena i Plakir udaljeni su svega 200 m. U neposrednoj je blizini je i šetnica Mali Stradun prepuna trgova, fontana, gdje se nalaze sve servisne usluge, od frizerskog salona, do banki, pošta itd.
Dođete li u Dubrovnik ne propustite dio ambijenta našeg restauranta gdje miris dima i vatra s popreta donose dah prošlosti i ljepotu onog vremena.

.: Pogledajte interaktivnu kartu Dubrovnika


Dubrovnik prepun je znamenitosti, hotela, restauranta, plaža. Cijenjeni gosti da bi ste lakše nas pronašli koristite interaktivnu kartu Dubrovnika s informacijama koje upravo trebate

Primamo kreditne kartice!
design by: Xmedia Dubrovnik naslovna | o restaurantu | ponuda | lokacija | parking | kontakt